Dandapani jep kurse mbi mendjen, fokusin, vullnetin dhe meditimin përmes aplikacionit të tij dhe është një folës që punon me kompani lider në mbarë botën.

Për kënaqësinë e lexuesve tanë kemi sjellë një përmbledhje të thënieve më të bukura të tij.

Ne i lexojmë të gjitha komentet tuaja dhe presim të na thoni cilën prej thënieve të tij pëlqyet më së shumti.

E kaluara nuk mund të ndryshohet, harrohet, ndryshohet apo fshihet; mund të pranohet vetëm.

Sapo ne kontrollojmë se ku shkon vëmendja, ne kontrollojmë se ku rrjedh energjia. Sapo kontrollojmë se ku rrjedh energjia, ne kontrollojmë atë që po shfaqet në jetën tonë. Dhe meditimi është arti dhe shkenca e drejtimit të vetëdijes.

Bëhu personi që të duhej kur ishe më i ri.

Mos ndiq lumturinë; ndiqni një mënyrë jetese që të jep lumturi!

Emocionet janë një mjet i fuqishëm. Të kontrolluar dhe të drejtuar ata mund të shfaqin gjëra të mahnitshme. Të pakontrolluara ato mund të bëjnë kërdi në jetën tuaj.

Miqësitë nuk janë çelsat e dritës që i ndezni dhe i fikni kur është e përshtatshme për ju ose kur keni nevojë për t’ju shërbyer.

Lumturia është nënprodukt i suksesit. Zgjidhni me mençuri atë që dëshironi.

Është zgjedhja juaj ta bëni mendjen tuaj një parajsë ose ferr për të jetuar.

Duhet guxim i jashtëzakonshëm, vullnet dhe dhembshuri për veten për të thyer veset. Sfidoni veten për të jetuar një mënyrë ndryshe dhe më të mirë, nëse jo tani, atëherë kur? Jeta është gjithnjë në rënie.

“Më vonë” zakonisht nuk vjen kurrë. Thjesht bëjeni tani!

Jeta është vërtet një manifestim i vendit ku ne investojmë energjinë tonë.

Vullneti im është më i fortë se mendja ime.

Pasi të keni kontrolluar mendjen tuaj, mund të arrini gjithçka në jetë.

Pra, shumë njerëz duan gjithmonë një pjesë të byrekut të dikujt tjetër, por ata nuk duan të bëjnë asnjë nga puna që duhet për të krijuar atë byrek.

Mjetet shpirtërore janë të padobishme nëse nuk vihen në praktikë.

Marrja e përgjegjësisë për veprimet tua është hapi i parë për të kuptuar ligjin e karmës.

Mënyra më e mirë për t’u bërë i mirë në diçka është të marrësh një instrument dhe ta futësh atë në një ngjarje që përsëritet në jetën tënde.

I vetmi person që duhet të jeni është vetvetja.

Arsyeja pse jeni të stresuar është sepse nuk e mbani vetëdijen tek e njëjta gjë në të njëjtën kohë.

Gjërat bëhen më të ndërlikuara ndërsa vetëdija shkon më tej në mendjen e ndërgjegjshme. Thjeshtësia është pjesë e mendjes së superndërgjegjshme.

Trajtojeni energjinë në të njëjtën mënyrë që trajtoni paratë. Është një mall i kufizuar që duhet investuar me mençuri.

Vizualizimi është një ushtrim i vetëdijshëm i fuqisë së mendimit për të krijuar imazhe mendore për të hartuar dhe krijuar të ardhmen.

Ne mund të jemi gjithmonë më të mirë se sa jemi, kështu që mos u shqetësoni se mos jeni mjaftueshëm të mirë. Nëse nuk provoni kurrë, nuk do ta dini kurrë. Pohojini vetes çdo ditë se mund ta bëni dhe mos u ndalni derisa të përfundojë.

Ne duhet t’i shohim mendjen, trupin dhe emocionet tona si mjete. Ne i zotërojmë ato. Ata nuk na zotërojnë neve.

Çfarë justifikimi kam për të mos qenë i sjellshëm? Asnjë fare.

Kur ka qenë hera e fundit që keni pasur një takim me energjinë tuaj? Meditimi, mund të thuash, është të kesh një takim të përditshëm me energjinë tënde.

Tërhiqeni energjinë tuaj nga njerëzit në jetën tuaj që janë në thelb bjerrës energjie. Praktikoni të jeni të shkëputur me dashuri me ta, por gjithmonë të sjellshëm, të butë, të sinqertë dhe të dashur ndaj tyre.

Punoni shumë për t’i bërë gjërat!

Dëshirat tuaja, fokusi i energjisë suaj, ndryshojnë ndërsa piqeni, duke ju bërë të lini dëshirat e vjetra dhe të krijoni të reja.

Nënndërgjegjja juaj mund të jetë pengesa juaj më e madhe ose aleati juaj më i madh. Ju duhet të zgjidhni atë që dëshironi të jetë. Pastaj punoni për ta formuar që të jetë një nga këto.

/shkollaesuksesit.com