Skip to content

E keni hedhur edhe ju Lotarinë Amerikane? Sot pasdite dalin përgjigjet

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Shqiptarët që kanë hedhur Lotarinë Amerikane do të mund të marrin përgjigjen ditën e sotme.

Në një njoftim të faqes zyrtare të Lotarisë Amerikane thuhet se të gjithë regjistruesit mund të fusin numrin e tyre të konfirmimit mesditën sotme dhe duhet ta ruajnë atë numër deri me 30 shtator 2023.

Shqiptarët që kanë hedhur Lotarinë Amerikane janë në pritje të përgjigjes. Faqja zyrtare e DV-Programm ka shkruar se fituesit e kësaj lotarie do të dalin këtë të shtunë.

 “Regjistruesit e DV-2023 mund të fusin numrin e tyre të konfirmimit duke filluar nga mesdita (EDT) 7 maj 2022. Aplikuesit e DV-2023 duhet të ruajnë numrin e tyre të konfirmimit të paktën deri më 30 shtator 2023”, thuhet në faqen zyrtare zyrtare të Lotarise Amerikane.

Periudha e aplikimeve për Programin e Vizave të Shumëllojshmërisë DV-2023 ishte midis 6 tetorit 2021 dhe 9 nëntorit 2021.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë