Se fudmi eshte publikuar nje video prèkëse e një të moshuari, i cili është pajisur me pasaportë shqiptare, pas rreth 100 vitesh. I moshuari është larguar shumë herët nga Shqipëria dhe në periudhën e komunizimit i është refuzuar marrja e nënshtetësisë.

“Zoteria ne video emigroi nga Shqiperia ne vitet e komunizmit duke ju privuar nenshtetesia shqiptare. Tani qe po mberrin ne 100 vjetorin e tij ai mori pashaporten duke u rikthyer ne shtetas shqiptar”, thuhet ne video.


Previous articleMerret vendimi për Shqipërinë dhe Kosovën, lista me vendet që lejohen të udhëtojnë drejt BE-së pas dates 1 korrik