Shumë prej jush e kujtoni Qetsorin, konkurentin i edicionit të 2-te tek Big Brother i cili arriti të rrëmbente jo vetëm zemrat e publikut shqiptar, por edhe çmimin e fituesit të realityshow.

Pas përfundimit të spektaklit, daljet e tij në ekran ishin të pakta. Ai ka vazhduar jetën e tij në Vlorë.

Qetësori ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja. Ai vazhdon të mbetet një nga ish-banorët më të dashur për publikun.