Franca dëshiron që Bashkimi Evropian të miratojë strategjinë industriale “Made in Europe” si përgjigje ndaj skemës amerikane të subvencionimit për investimet e gjelbra, dhe të parandalojë largimin e kompanive industriale nga Evropa dhe të zvogëlojë varësinë e anëtarëve të BE-së nga furnizuesit e jashtëm. Udhëheqësit e BE-së do të diskutojnë politikën industriale në një samit […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re