E rrallë për qytetin Bregdetar. Borë edhe në Vlorë. Një situatë jo e zakontë kjo për Vlorën që karakterizohet kryesisht nga temperatura të ngrohta. Reshjet e borës kanë pak që kanë nisur ndërsa kanë ngjallur kuriozitetin e qytetarëve. Temperaturat ndërkohë janë ulur ndjeshëm.
Temperaturat e ulta të këtyre diteve kane sjellë një fenonem jo normal për Fierin, reshjet e borës. Edhe pse jo me intensitet të lartë, flokët e borës kanë filluar të bien këtë pasdite në Fier. Edhe sinoptikanët i kishin parashikuar reshjet e borës dhe temperatuarat e ulta, të cilat pritet të kulmojnë ditën e hënë.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb