Skip to content

E-skuterët, ky hall i ri në Romë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Roma, qyteti i përjetshëm, është sulmuar, pushtuar dhe plaçkitur shumë herë që nga themelimi i saj gati 2800 vjet më parë. Çdo sulm la plagë në të gjithë qytetin, megjithatë, sipas CNN, degradimi modern po zemëron qytetarët në një nga qytetet më të bukura në botë. Pushtimi aktual i kryeqytetit italian vjen në formën e […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë