Kamerat e vëzhgimit kapën një goditje rrufeje ndaj një personi në Teksas. Alex Coreas ishte duke ecur me tre qentë e tij kur unë u godita e u plandos në tokë. Ndërsa qentë ja mbathën të tmerruar.

Por fati qe me të, pasi gjithçka ndodhi në afërsi të një spitali. Disa anëtarë të stafit që kanë skenën vrapuan për ndihmë.

Ata thanë se kur arritën te ai, panë që nuk po merrte frymë, rrobat i ishin djegur, ndërsa këpucët dhe çorapet i kishin fluturuar nga këmbët, raporton ABC.