Edhe një “Sir” drejt Ballkanit

w_54484520.webp.webp

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kryeministri britanik Boris Johnson ka emëruar Stuart Peach si të dërguar të posaçëm për Ballkanin Perëndimor, duke thënë se rajoni përballet me kërcënimin më të madh për stabilitetin dhe sigurinë e tij në dy dekada dhe nuk duhet lejuar t’i kthehet dhunës dhe ndarjeve nga e kaluara. “Mbretëria e Bashkuar është thellësisht e përkushtuar ndaj […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë