Edi Paloka është zgjedhur Kryetari i ri i Këshillit Kombëtar të PD.

 

211 anëtarë prezent votuan dy kandidatët, Edi Paloka dhe Eleina Qirici. Bëhet me dije se Edi Paloka mori 132 vota, ndërsa Eleina Qirici 79 vota.

 

Vijon,,,

Posted Under:

Tagged: