I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në TV Ora, Petrit Vasili tha se Rama i ka refuzuar propozimet e Opozitës.

Ndërkohë, ne replikë, kreu i PD-së, Lulzim Basha tha se fokusi sot nuk duhet të jetë ajo që ka ikur, po ajo çka mund të bëhet sot.

Vasili: Ka refuzim të plotë për të bashkëpunuar nga ky njeri me propozimet e opozitës dhe me dëshirën për të qenë një. 

3 javë me parë nga selia e LSI janë shprehur publikisht, për sa më takon personalisht, që të thërritemi, këto janë refuzuar në mënyrë skizofrenike. 

Basha: Ajo që thotë Vasili është shumë e saktë, por fokusi është se çfarë mund të bëjmë sot dhe jo për atë që ka ikur, sepse bëhet fjalë për sigurinë dhe jetën e shqiptarëve.