Kryeministri Edi Rama i përgjigjet ashpër kreut të shtetit Ilir Meta, pas një reagimi të bërë mëngjesin e sotëm nga ky i fundit, ku shprehej se referendumi i 25 prillit do të përmbysë “klikën oligarkike, që rrjep dhe mashtron shqiptarët”.

Sipas Ramës, veprimtaria ilegale e Ilir Metës është në sytë e të gjithëve, dhe se ai ka humbur trute e kokes ndersa ben fushate duke levizur diten e naten per qellime elektorale, duke vene Presidencen ne sherbim te ndermarrjes qe menaxhon e shoqja!

Rama thote se e shohin te gjithe dhe do te denohet me vote me 25 prill!

“Unë nuk mendoj që ka nevojë për komente. Veprimatria ilegale e Ilir Metës është në sytë e të gjithëve.

Ilir Meta nuk është në lartësinë e detyrës që i cakton Kushtetuta.

Por është nën cdo nivel të justifikueshëm edhe për një person që ka humbur trutë e kokës.

Një president që bën gjithë ditën propagandë kundër qeverisë, që flet me një gjuhë që është gjuhë rruge, që lëviz ditën dhe natën për qëllime elektorale, e ka vënë zyrën në shërbim të ndërmarrjes që menaxhon e shoqja, cdo ditë humbet nivel në raport me detyrën, nuk ka nevojë ta komentojë unë.

Të gjithë e shikojnë, dhe do ta dënojnë në 25 prill.

Është përtej çdo lloj mundësie për ta justifikuar”, tha Rama për mediat.