7 vite burg është kërkuar për Ernejt Shytin, ekzekutorin e Behar Sofias.

 

Shyti është kthyer në bashkëpunëtorin e drejtësisë, ndaj dhe për të është dhënë një dënim më i ulët. Për të gjithe të tjerët është këruar dënimi me nga 30 vite burg.

 

Më konkretisht për Skënder Vathi, 54 vjeç, lindur në Arrameras, Fushë Krujë  dhe banues në Tiranë, Leonar Xhixha, 30 vjeç, lindur dhe banues në Arrameras, Fushë – Krujë, i dënuar më parë për veprën penale “Vrasja me paramendim” ngelur në tentativë dhe Xhuljano Visha, 28 vjeç, i dënuar më parë për veprën penale “Vjedhja”.

 

 

 

 

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re