Në dosjen  e siguruar për vrasjet në Elbasan, i penduari i drejtësisë, Ervis Bardhi, ka rrëfyer midis të tjerash edhe për vrasjen e Gentian Beqirit. Sipas tij, për këtë vrasje, Ardian Çapja ka dhënë 50 mijë euro.

“Ardian Çapja me ofroi 50 mije euro për vrasjen e Gentian Beqirit. Realizimi i vrasjes ishte i vështirë, sepse Beqiri ishte ne ruajtje nga policia, pasi dyshohej për vrasjen e Sokol Capjas ne 2005. Takimet me Ardianin i kam pasur ne hotelin e tij”, ka thënë Bardhi në rrëfimin e tij.

Bardhi është njeriu që ka ekzekutuar në 2012 Gentian Beqirin dhe babanë e tij, Nezirin, me urdhër të Çapjave. I penduari ka shpjeguar se vrasjen e kreu me Olsi Lekun, ndërsa Etien Cani ishte në rolin e ndihmësit”, ka deklaruar ai midis të tjerash.

Ardian Çapja me ofroi 50 mije euro për vrasjen e Gentian Beqirit. Realizimi i vrasjes ishte i vështirë, sepse Beqiri ishte ne ruajtje nga policia, pasi dyshohej për vrasjen e Sokol Capjas ne 2005. Takimet me Ardianin i kam pasur ne hotelin e tij”, ka thënë Bardhi në rrëfimin e tij.

Bardhi është njeriu që ka ekzekutuar në 2012 Gentian Beqirin dhe babanë e tij, Nezirin, me urdhër të Çapjave. I penduari ka shpjeguar se vrasjen e kreu me Olsi Lekun, ndërsa Etien Cani ishte në rolin e ndihmësit”, ka deklaruar ai midis të tjerash./Panorama/