Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

I nxheti i verës dhe problemet që shkakton në shëndet ka shtuar numrin e atyre që kërkojnë ndihëm e mjekëve në spitale.

Në urgjencën e Spitalit të Elbasanit thuajse cdo ditë paraqiten 150 persona.

Këto ditë shqetësim thotë Shefi i Shërbimit të Urgjencës Ergys Mici janë kryesisht virozat.

Kujdes duhet treguar edhe nga pickimet e insekteve, veçanërisht nga bletët.

Për të shmangur dyndjet në dyert e urgjencës shefi i ketij sherbimi iu bëjnë thirrje qytetarëve që për problemet shëndetësore që kanë fillimisht t`ju drejtohen mjekëve të familjeve ne qendrat shëndetësore.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re