Kryetari i PD, Lulzim Basha, uron gazetarin shqiptar të Zërit të Amerikës, Elez Biberaj, për funksionin e ri si drejtor në detyrë i Zërit të Amerikës.

Bashkë me urimin, Basha ka shpërndarë edhe njoftimin e Zërit të Amerikës për emërimin e Biberaj në këtë detyrë shumë të rëndësishme.

“Krenar për Elez Biberaj dhe kontributin e tij jetëgjatë për lirinë e medias, demokracinë dhe të drejtat e njeriut!”– shkruan Basha.