Drejtuesja e LSI-së në Durrës, njëherësh edhe kandidate për deputete e LSI-së në listën e qarkut të Durrësit, Elona Guri vijon takimet me mbështetësit.

Siç edhe e ka treguar në postimin e mëposhtëm, mbështetja ndaj LSI-së në Durrës çdo ditë e më shumë shtohet.

”LSI do arrijë një fitore spektakolare në Durrës dhe në mbarë Shqipërinë”,- shkruan Guri.

LSI do arrijë një fitore spektakolare në Durrës dhe në mbarë Shqipërinë

LSI Bashkohu edhe TI

Elona Guri
Kandidate për Deputete
LSI Durrës

#DurresiShtepiaJuaj
#LSI

Posted by Lëvizja Socialiste për Integrim -Durrës on Wednesday, April 14, 2021