Skip to content

Emrat/ Kush janë doganierët dhe tregtarët që u arrestuan në Qafë Thanë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Policia arrestoi ditën e sotme 7 persona në doganën e Qafë Thanës për korrupsion dhe përdorim detyre.

Personat e arrestuar ishin punonjës në pikën kufitare si edhe tregtarë që kalonin mallrat e tyre duke shmangur detyrimet doganore.

 

Të arrestuarit janë:

Arjan Hajrulla- 43 vjeç Ndihmës/Specialist kontrollor në PKK Qafë Thanë.

Fisnik Mahmutllari- 38 vjeç, Trupë Shërbimi në PKK Qafë Thanë.

Julian Poce- 45vjeç, me detyrë Doganier, pranë Degës Doganore Qafë Thanë

Vladimir Bardhi – 53 vjeç, me detyrë Doganier, pranë Degës Doganore Qafë Thanë

Julian Hila- 37 vjeç, banues në Librazhd

Julian Poce- 45vjeç, me detyrë Doganier, pranë Degës Doganore Qafë Thanë

Bule Hila- 38 vjeç, banuese në Librazhd

Florenc Gega- 22 vjeç, banues Librazhd

 

Shtetasit e lartëpërmendur janë kapur në flagrancë ndërsa udhëtonin me mjete të ndryshme nga shërbimet në hyrje të territorit të Republikës së Shqipërisë, duke transportuar mallra ushqimorë të futura kontrabandë nga Pika e Kalimit Kufitar “Qafë Thanë”, duke shmangur detyrimet doganore. Në vijim të veprimeve hetimore rezultoi e provuar se shtetasit e mësipërm janë favorizuar kundrejt shumave në para nga punonjës policie në bashkëpunim me punonjës të doganës me detyrë doganier pranë kësaj pike kufitare.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë