EMRAT: Ndryshime në qeveri, Rama firmos ndryshimet në radhët e zv.ministrave

qeveria1.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kryeministri Edi Rama ka firmosur emërimin e disa zv.ministrave.

Vendime të miratuara në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 13 Tetor 2021:

Znj. Denada Seferi emërohet zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Z. Enio Civici emërohet zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Znj. Vilma Bello emërohet zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë