60 kontrollorë të Albkontroll kanë hyrë në grevë këtë të martë, përshkak të 5 pushimeve të papritura nga puna, sipas tyre.

Mësohet se 5 personat e pushuar janë Flora Ndreca, Muhin Mezini, Nelton Shabani, Gentian Hodo dhe Edvin Bakiri.

Kontrollorët thonë se u thirren direkt nga drejtuesit dhe u njoftuam per pushim nga puna por ata refuzuan të firmosin.

?

Koalicioni i udhëhequr nga PD (55%, 12,014 Votes)
PS (28%, 6,082 Votes)
Nuk do të votoj (9%, 1,928 Votes)
LSI (5%, 1,089 Votes)
Të tjera (4%, 878 Votes)

Total Voters: 21,991

 Loading …

/faxweb