Emrat: shqiptarët e shuar në tokën bullgare, gjëma e dy familjeve

Screenshot_114.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Në tragjedinë rrugore në Bullgari, ku humbën jetën 46 pasagjerë shqiptarë të një autobusi që kthehej nga Turqia për në Maqedoni, janë shuar dhe 8 anëtarë të një familjeje.

Sipas Alsat M, familja “Jahi” ka humbur tetë anëtarë të saj Amiet Jahi, Senije Jahi, Ajla Jahi, Omer Jahi, Ergin Jahi, Razije Jahi, Ramiz Jahi dhe Belma Jahi.

Ndërkohë familja “Iseni” ka humbur katë anëtarë të saj: Anisa Iseni, Hamdi Iseni dhe Mexhide Iseni.

Emrat e të gjithëjetëhmburve, me vitlindjet përlatëse, janë:

Memedi Kadri-1967

Shiroki Muhsin-1989

Ljupço Zafirov –

Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Avni Ahmeti -1985

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi  -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni-1958

Hamdi Iseni – 1962

Almira Ramanovska – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabija Sali – 1960

Zilija Mustafovska – 1973

Sade Mustafovski – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi  – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Elmedin Pajazitovski – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmija Jasharovska – 1999

Ebip Pajazitovski – 1972

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë