Në mbledhjen e sotme të qeverisë ka patur disa ndryshime në kanbinet. Lira Pipa është emëruar zëvendësministre e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Lira Pipa emërohet zëvendësministër i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.”, thuhet në njoftim.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re