Eneda Tarifa është fituesja e festivalit “Kënga Magjike 2019”.

Pas votimit të artistëve, jurisë dhe publikut triumfoi kënga “Ma zgjat dorën”. Në vend të dytë u rendit Anxhela Peristeri, ndërsa në vend të tretë Fifi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vSAj1FO-1gw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vSAj1FO-1gw]