Erdoğan dhe Johnson diskutojnë zhvillimet në Siri dhe Ukrainë

Erdogan-Johson.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, zhvilloi një bisedë telefonike me kryeministrin britanik Boris Johnson ku diskutoi zhvillimet në Siri dhe Ukrainë.

Sipas një deklarate të Drejtorisë së Komunikimit të Turqisë, presidenti Erdoğan dhe kryeministri Johnson diskutuan gjithashtu çështjet klimatike dhe të refugjatëve.

Në deklaratë thuhet se liderët gjithashtu shqyrtuan hapat për të forcuar bashkëpunimin midis Turqisë dhe Mbretërisë së Bashkuar, veçanërisht në industrinë e mbrojtjes dhe tregtinë.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë