Kompania Albaniapost në bashkëpunim me qendrën “Gani Bobi” kanë bërë publik exit pollin e parë pas zgjedhjeve në Kosovë në kanalin 10.

Vetëvendosje e Albin Kurtit ka fituar më shumë se gjysmën e votës shqiptare në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 2021-së.

Rezultatet e EXIT POLL tregojnë se Vetëvendosje ka fituar 53% të votave.

E dyta është Partia Demokratike e Kosovës me 20% të votave.

Lidhja Demokratike e Kosovës është e treta me 17%.

Kurse Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka fituar 7% të votave.

Nisma, sipas EXIT POLL, nuk kalon pragun dhe mbetet në 2%.

Anketimi është bërë katër herë gjatë ditës . Anketa  e fundit është bërë në orën 18.