I pyetur nga Asambleja e PS nëse Fatos Nano do jetë në listat për deputet në zgjedhjet e 25 prillit, Kryeministri Rama ka dhënë një përgjigje të prerë.

“Fatos Nano nuk ka ndërmend të kandidojë është lider historik i PS i ka dhënë në fron çfarë ka pasur të jap, tani jep eksperiencën e tij, kur unë ia kërkoj, si çdo bëj dhe unë kur të mos jem kryeministër dhe kryetari PS”, tha Rama.