Fax News ka zbardhur emrat e grave që u riatdhesuan  nga Siria së bashku me fëmijët e tyre të mitur, pjesa më e madhe e të cilëve kanë lindur jashtë Shqipërisë,.

Burime bëjnë me dije se janë kthyer në Shqipëri shtetaset: Brunilda Koçollari nga Tirana me 5 fëmijët e saj, Emanuela Vladi nga Dibra, nënë e 4 fëmijëve, Ruzhdije Balliu nga Librazhdi, Lavdie Kaca nga Tirana dhe 2 fëmijët e saj, si dhe Klotilda Zani nga Tirana me 3 fëmijë.

Vijon…

/faxweb