Vijon monitorimi intensiv i qarkullimit, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore.

 

Policia bën thirrje të respektohen rregullat e qarkullimit rrugor. Ndërkohë paralajmërohet gjobë dhe pezullim për cilido që nuk përdor rripin e sigurisë dhe sistemet e fiksimit për pasagjerët deri në 12 vjeç.

 

 

“Policia Rrugore e Tiranës
Vijon monitorimi intensiv i qarkullimit, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore.
Respektoni rregullat e qarkullimit rrugor, kujdesuni për sigurinë dhe shëndetin e vetes dhe të fëmijëve tuaj!
Cilido që nuk përdor rripin e sigurisë dhe sistemet e fiksimit për pasagjerët deri në 12 vjeç, ndëshkohet me masë administrative 5.000 – 15.000 lekë të rinj *dhe* pezullim të lejes së drejtimit nga 6 deri 12 mua”, njofton policia.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re