Delegacionet ushtarake të Ankarasë, Kievit, Moskës, si dhe përfaqësuesit e Kombeve të Bashkuara (OKB) u takuan në Istanbul për të diskutuar mbi transportin e drithërave dhe produkteve ushqimore.

Delegacionet do të trajtojnë transportin e sigurt të elementëve nga deti që mbahen në portet e Ukrainës në mes të luftës së vazhdueshme me Rusinë.
Burimi: AA