Anglia është finalistja e dytë e Kampionatit Evropian 2020. Anglezet mundën Danimarkën 2-1 në kohën shtesë dhe të Dielën 11 Korrik, në orën 21:00, ata do të përballen me Italinë në Wembley.

Anglia përmbys Danimarkën dhe, për herë të parë në historinë e tyre, pushton finalen evropiane: të dielën në mbrëmje ata do të përballen me Italinë.


Previous article“E ardhmja e tregut të punës” – Spanja vendi i parë në botë me 4 ditë pune në javë