Skip to content

Fletëpalosje për informimin e të rikthyerve me sëmundje kronike

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Fletëpalosje për informimin e të rikthyerve me sëmundje kronike

Je i kthyer nga një vend i Bashkimit Evropian? Vuan nga sëmundje kronike dhe ke nevojë për shërbim shëndetësor?

Ndiq hapat për të përfituar nga shërbimi shëndetësor publik:

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë