BBC ka publikuar pamjet e një shtëpie prej druri, e cila është ‘gllabëruar’ nga oqeani në Karolinën e Veriut. Për shkak të erërave dhe baticave të forta, shtëpia është rrëzuar e marrë përpara nga deti.