Presidenti i Republikës, Ilir Meta, u nis këtë të mërkurë për në Azerbajxhan, për të marrë pjesë në Forumin e 7-të Global të Baku-së, me temë: “Një Politikë e Jashtme e Re”;.

 

Me këtë rast, Presidenti Meta do të mbajë një fjalë në hapje të Forumit dhe do të zhvilloj takime dypalëshe me Presidentin e Azerbajxhanit, Ilham Aliyev, si dhe homologë të tjerë pjesëmarrës në Forum.