Një aksident mes dy makinash ka ndodhur në dalje të qytetit të Korçës.

Njëra prej makinave e tipit ‘Rav4’ ka dalë nga rruga pas përplasjes dhe ka përfunduar në oborrin e një lokali afër rrugës.

Nga ky aksident ka përfunduar i dëmtuar shoferi i automjetit që doli nga rruga.