Liderët europianë dhe kryeministri Edi Rama kanë bërë  foton familjare në ambientet e stadiumit Air Albania.

 

Pas kësaj, ata kanë shijuar një koncert me valle popullore shqiptare.

 

 

Para se të nisin punimet e samitit, qeveria ka organizuar një koncert në nder të liderëve europianë, për t’i njohur ata me traditën shqiptare.