Një kamion ka dalë nga rruga dhe për pasojë është kthyer përmbys nëaksin rrugor, Gjirokastër-Sarandë. Ngjarja ka ndodhur pranë Qafës së Muzinës.

Fatmirësisht, nga ky aksident i ndodhur nuk ka pasur njerëz të lënduar por vetëm dëme materiale.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb