Një numër i madh njerëzish kanë mbetur ditën e sotme në stacione duke pritur autobusin, gjë e cila ka krijuar situatë të rrëmujshme dhe shqetësuese për qytetarët.

Burime bëjnë me dije se transporti publik sot nuk është në funksion të plotë prej rritjes së çmimit të naftës.

Pritet që ‘Unioni i Transportit’ të jetë në kthesën e Kamzës në orën 08:30 për të dhënë informacion mbi vazhdimësinë.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb