Ky që shihni në foton më sipër është mjeku imazherist Nazmi Metaliu, i cili u arrestua ditën e sotme në kuadër të operacionit “Skaneri”.

 

Mjeku së bashku me teknikun imazherist u merrnin lekë pacientëve për kryerjen e një skanerin në spitalin Nënë Tereza.

 

Hetimet proaktive janë drejtuar nga prokurori Bledar Valikaj për disa javë.

 

Ata akuzohen për korrupsion dhe shpërdorim detyre.