Një prej organizatorëve më të rëndësishëm të vendimit të marrë nga 60 kontrollorë të AlbControl për braktisjen e punës duke sjellë paralizimin e Aeroportit të Rinasit është Nikolin Kujxhia.

Report Tv zbulon se z. Kujxhia është  shef i shtabit elektoral të kryesuesit të listës së Partisë Demokratike në Qarkun Shkodër, Helidon Bushati.

Madje ka qene shoqerues i tij dhe ne takimin qe ky kandidat per deputet i opozites zhvilloi para disa ditesh me ambasadoren e SHBA, Juri Kim, gjate takimeve te saj ne Shkoder!