Partia Socialiste dhe ajo Demokratike kanë nisur fushatën elektorale, respektivisht në sheshin “Skënderbej” dhe atë “Nënë Tereza”.

Ndërkohë, teksa liderët kryesorë kanë shpërndarë aktivitetetet e tyre, shihet një diferencë e thellë mes njëri-tjetrit.

Më poshtë mund të shihni rezultatet e para .(TemA)