FOTO/ Monika kërkon arrestin e personit me të cilin ka më shumë foto se ai me gruan e vet!

agim-seferi-ilir-meta-monika-kryemadhi.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Monika Kryemadhi ka denoncuar sot disa persona që i ka future në listë inkriminimi për çështjen e inceneratorëve. Një nga këto persona është edhe Agim Seferi, i cili sipas fotove që ka me Monikën tregon se ka marrëdhënie të ngushtë me të, pasi ka më shumë foto me kreun e LSI-së se me gruan e vet.

Personazhi që Monika akuzon ka një marrëdhënie të vjetër me të dhe me Ilir Metën, ç’ka dëshmohet fare mirë nga fotot që janë mjaft të afërta dhe intime.

“Pse nuk janë sekuestruar Inceneratori i Tiranës dhe Fierit, ashtu siç është sekuestruar Albtek Energy dhe ITS të Inceneratorit të Elbasanit?

SPAK kreu një punë shumë të mirë në fund të vitit 2021, duke vendosur sekuestro preventive mbi kompanitë në administrim të Stela Gugallja dhe Klodian Zoto, të dyshuar në lidhje me rastin e inceneratorit të Elbasanit, për kryerjen e veprave penale “Korrupsioni aktiv i funksionarëve të lartë shtetërorë ose i të zgjedhurve vendorë”, kryer në bashkëpunim, si dhe “Pastrimi i produkteve të veprës penale apo i veprimtarisë kriminale”, kryer në bashkëpunim, të parashikuara nga nenet 245 e 25 dhe 287/2 i Kodit Penal.

Albtek Energy dhe ITS, kanë zhvilluar aktivitet financiar me kompani fiktive, të krijuara nga Ish Ministri i Mjedisit Koka dhe njerëz të lidhur me të, për të grabitur paratë e qytetarëve.

Mirëpo, të njejtat kompani fiktive kanë ndërvepruar edhe me Inceneratorët e Tiranës dhe Fierit. Tabela e mëposhtme të shërbejë si një rikujtesë për organet e drejtësisë, pasi koha nuk premton dhe duhet vepruar sa më shpejt, për të shpëtuar sa më shumë nga taksat e qytetarëve”, shkruan Monika Kryemadhi në statusin e saj.

 

TemA

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë