Mbikalimi i këmbësorëve në Shkodër është rrëzuar.

 

Ngjarja ka ndodhur në orën 12:00 në vendin e quajtur “Ura e Bahçallëkut”.

 

Policia dhe zjarrëfikësja po punojnë për hapjen e rrugës.

 

Shkodër/Informacion paraprak

 

Rreth orës 12:00, është shembur pjesërisht mbikalimi i këmbësorëve, në vendin e quajtur “Ura e Bahçallëkut”.  

 

Në momentin e shembjes, nuk ka patur në lëvizje automjete dhe as këmbësorë. 

 

Në vendngjarje janë shërbimet e Policisë, shërbimet e zjarrfikëses dhe të Entit Pronar të Rrugës, të cilët po punojnë për hapjen e rrugës.

 

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe nën drejtimin e Prokurorisë, po punon për zbardhjen e shkakut të shembjes së mbikalimit.