Skip to content

Foto- Vrau komshiun për një copë tokë në Pogradec/ Asnjë gjurmë nga autori, dy dyshimet e policisë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Del foto e Fatmir Manellari i akuzuar për vrasjen e Safet Hyskollari në fshatin Gështenjas të martën e kësaj jave.

 

Policia e Pogradecit në bashkëpunim me forca të tjera janë vënë në ndjekje të autorit, por deri tani nuk kanë rënë në gjurmët e tij që nga dita e krimit.

 

Manellari pas vrasjes ka marr me vehte dhe thikën me të cilën i mori jetën 65 vjeçarit dhe nga ajo ditë nuk ka pasur asnjë kontakt me familjarët ashtu siç nuk ka pasur kontakte me të  afërm apo të njohur pasi ai nuk mbante telefon.

 

Policia nuk perjashton mundësitë e kalimit në Maqedonin e Veriut ashtu siç nuk e përjashton mundësinë e vetvrasjes. Kjo nisur dhe nga fakti se nga e marta e deri të shtunën nuk ka asnjë sinjal nga kryepleqtë e fshatrave të Bashkisë së Pogradecit. Gjithësesi forcat e komisariatit të Pogradecit jo vetëm po krehin zonën, por kanë në vëzhgim të afërmit e tij.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë