Ervin Salianji ka marrë në “dorë” Gjirokastrën, pasi Lulzim Basha e caktoi koordinator të kësaj zone.

Ai ak publikuar disa foto nga takimet në locale dhe fshatra të Gjirokastrës, ku ka hedhur edhe ndonjë gotë raki.

Saloanji thotë se kjo është periudhë fushate, pasi PD po përgatitet për zgjedhje.()