Mjeku Edvin Prifti është paraqitur sot në Gjykatë, ku do të njihet me masën e sigurisë.

I rregullt dhe pa pranga në duar, Prifti shoqërohej nga avokati dhe e shoqja.

Ai u arrestua dy ditë më parë për korrupsion, ndërsa gjatë një kontrolli në shtëpi iu gjetën mbi 500 mln lekë.