Ne nje kohe kur i gjithe shteti eshte ne kembe per te perballuar permbytjet e shkaktuara nga shirat e diteve te fundit, Ilir Meta dhe Voltana Ademi (kryebashkiakja e Shkodres) jane ‘permbytur’në verë, ne nje restorant ne Shkodër.

Siç duket nga fotot e meposhtme, Ilir Metes i ha meraku shume per permbytjet.