Ambientet jashtë parlamentit janë mbushur me “trakte” kundër deputetëve që tradhëtuan Partinë Demokratike dhe Lëvizjen Socialiste për Integrim.

Të rinjtë e FRPD-së kanë vendosur në hyrje të Parlamentit disa parrulla kundër Lefter Maliqit dhe Ligoraq Karamelos.

Ironia të rinjve ka shkuar deri aty sa që në rastin e Maliqit e kanë shpallur si një ftesë në dasmë me Kryeministrin Edi Rama.