Ilir Meta ka shprehur mirënjohjen të thellë dhe falënderim për përkushtimin, profesionalizmin dhe sakrificat, edhe të familjeve të mjekëve, infermierëve, sanitarëve dhe personelit mbështetës që janë sot në vijën e parë të përballjes me pandeminë nga COVID -19.

“Mjekët, infermierët, sanitarët dhe personeli mbështetës janë sot në vijën e parë të përballjes me pandeminë #COVID19.

Mirënjohje të thellë dhe falenderim për përkushtimin, profesionalizmin dhe sakrificat, edhe të familjeve të tyre.

Ju jeni heronjtë tanë në këtë betejë për mbrojtjen e shëndetit të çdo qytetari të vendit!

Krenarë për të gjithë ju!”- shkruan Meta. (TemA)