Qindra fëmijë të shoqëruar me prindërit e tyre apo gjyshërit dhe gjyshet kishin mbushur Kopshtin e ri Zoologjik të Tiranës.

 

Pas disa vitesh pritje, Tirana Zoo Park hapi sot zyrtarisht dyert për vizitorët e vegjël.

 

Krahas shëtitjeve në rrugicat e Kopshtit për t’u njohur me botën e kafshëve dhe shpendëve të egër, fëmijët patën mundësi që të shijojnë dhe animime të ndryshme dhe të ndjekin orë edukative nga specialistët.

Kopshti Zoologjik i Tiranës iu nënshtrua transformimit të plotë të tij.

 

Nga një hapësirë e harruar, Bashkia e Tiranës e rikonceptoi atë, duke iu përshtatur kërkesave të ndryshme të vizitorëve që e frekuentojnë dhe kafshëve që jetojnë aty.

 

Kopshti ofron hapësira për shërbime dhe mjedise të nevojshme për vizitorët, ambiente rekreative ku mbizotërojnë hapësirat e gjelbra, si dhe këndet e lojërave për fëmijë, por nuk mungojnë as mjediset edukative për studentët dhe nxënësit që studiojnë veçanërisht botën e kafshëve.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re