Adiola Lakra u arrēstua sot nga policia e Tiranës, si e përfshirë në atēntātin e Hekuran Billës disa ditë më parë në zonën e njohur si “Komuna e Parisit” në Tiranë.

Mediat kane siguruar foton e 26-vjeçares, e cila është e arrēstuara e tretë për vrāsjen. Ajo u vu në prānga ne Berat, ndërkohë që do të merret në pyetje.

26-vjeçarja akūzohet se ka nxjerrë në pritë Billën, përballë autorëve duke i dhënë atyre të dhëna të sakta për vendndodhjen e tij.

Përvrāsjen e Hekuran Billës janë arrēstuar po ashtu dajë e nip, Sebastian Mali dhe Viktor Marku, ky i fundit vëllai i Prel Markut, ivrārë nga Billa në vitin 2006 në Londër.

Billa u vrā me 11 plūmba në zonën e Komunës së së Parisit, teksa po lëvizte me automjetin e tij BMW X6.

Ai kishte dalë nga būrgu i Fushë Krujës rreth një vit më parë, pasi gjyqtarja Enkelejda Hoxha firmosi lirimin e tij me pretendimin se duhet të punonte për ilaçet e prindërve të moshuar, ndonëse Billa ishte pronar i disa bizneseve në kryeqytet.